http://www.facebook.com/pages/Polsat-zabil-Swieta-w-tym-roku-nie-bedzie-Kevina-p rotest/125674450826266
Grupa dla zasmuconych fanów, oczywiście.
Ale macie ludzie problemy... Rozumiem, te 5-10 lat temu to rzeczywiście byłby kłopot, gdyby TV nie emitowała waszego, ulubionego filmu, ale dziś bez problemu możesz go sobie ściągnąć z internetu. To nawet lepsze wyjście, bo komu by się chciało w Wigilię siedzieć przed TV i oglądać Kevina, zamiast spędzić ten czas z rodziną...
Nie pierwszy raz go przecież nie emitują. Pewnie dadzą go na Nowy Rok, tak jak zrobili to 3 lata temu. I ja również uważam, by nie robić z tego problemu, bo trochę współczuję ludziom, którym gwiazdka kojarzy się tylko z tym filmem. Poza tym Kevina można obejrzeć na yt czy online.
Ja nie mogę. Co roku puszczali Kevina to pisaliście tak (cytuję z tego forum): Nie chcę go już k... więcej oglądać!!! ; Co roku to dają na święta,jakby nie było lepszych filmów... ; KEVIN TO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE ; Pewne są w życiu tylko trzy rzeczy: Śmierć, podatki i Kevin w każde święta.
A teraz postanowili nie emitować Kevina to już wszyscy się plują: "Bez Kevina nie ma świąt" ; "To już tradycja" ; "Gdzie jest kur.. Kevin " etc. Zastanówcie się nad sobą. Ja też lubię Kevina i uważam, że ten film tworzy klimat świąteczny, ale na Boga, wytrzymam bez niego przy stole i nie będę płakać, jeśli w tym roku puszczą go później.
Ja nie rozumiem jak można przez kilka lat co roku oglądać ten sam film. Przecież to już się zna na pamięć.
jak byś co roku samotnie spędzał święta to byś rozumiał , ja jestem wdzięczny Polsatowi a także cyfrowemu Polsatowi który mam za tę radość
Zajebiście, swoją drogą patrzcie jacy niektórzy ludzie potrafią być żałośni, co ważniejszy dla ciebie był jakiś Kevin sam w domu niż przeżycie należyte świąt, z rodziną etc.
Niektorzy po prostu chca zeby Kevin lecial w tle, i tak prawie go nie ogladaja bo gadaja z rodzina przy stole. Po prostu to stwarza te wspaniala atmosfere gdy zapada glucha cisza mozna sie posmiac z Kevina.
I tak wiesz ! Dokładnie to ujęłeś/aś. Bardziej mi zależy na rozrywce, czyli Kevinie niż wpierdalaniu potraw i siedzeniu przy stole i przeżywaniu świąt.
Może dla niektórych to śmieszne ale dla mnie Kevin... to taka świąteczna tradycja.Tak jak świąt nie ma bez choinki i 12 potraw tak i bez Kevina.
Polsat odpisał mi na maila "Niestety nie możemy odpowiedzieć jednoznacznie na to pytanie ponieważ trwają jeszcze prace nad naszą świąteczną ramówką." - więc jeszcze nie wszystko stracone ;).
OBOWIĄZKOWO W KAZDE ŚWIĘTA POWINNO BYC ''12 POTRAW'' ''CHOINKA'' I ''KEVIN SAM W DOMU'' : p
właśnie zobaczyłam,że premiera kevina w Polsce była 25.12.1992-dzień przed moim urodzeniem!hehe,a wracajac to kevin to takie wspaniały film,zawsze zazdrościłam mu ,że ma mimo wszystko kochającą rodzinę a ten dom....ah bóstwo!w tym roku bym z chęcią obejrzała,bo rok temu nie oglądałam....aaa i ten krzyk matki:"kevin!"i bachhh na podłogę...fajna scenka xD
ja mam dla tych wszystkich zasmuconych fanów taki pomysł - może w święta, zamiast wlepiać się w tv, zająć chociaż trochę rodziną? nie wyobrażam sobie spędzać wigilii przy włączonym telewizorze. zresztą, mało kto pamięta, że chodzi w nich nie o kevina, nie nawet o choinkę czy 12 potraw, ale coś zupełnie innego. smuci mnie ta pustka duchowa gdzie przeżywanie przygód Kevina samego w domu zastąpiło przeżywanie narodzenia Chrystusa!
żeby nie było, uważam, że to bardzo fajny film, ale chyba nie jest najważniejszy w tym wszystkim.
Najważniejsze to spędzieć przyjemnie ten czas, a sposób w jaki to inni robią nie powinień cie w żadnym stopniu obchodzić. Naprawde pusta musi być twoja egzystencja jesli tak bardzo obchodzi cie co inni poczynają w wigilie.
jeju ludzie nie czujecie akcji... w tym wszystkim chodzi o pewien żart. Chodzi o to że Polsat w końcu nie pokaże filmu.... to nie jest tak że ludzie nagle zapragnęli Kevina. Tym sposobem chce się pokazać że nagle Polsat zmądrzała i nie będzie nas karmiła ciągle tym samym na święta !!! widzę że wielu ludzi bierze ten żart na poważnie
Wigilie obchodzi się troche wcześniej,więc wieczorem można obejrzeć telewizje.
Ja akurat nie mam żalu do Polsatu,że nie puści Kevina na święta.Uważam oczywiście Kevina za klasyk,ale przecież ja bym chętnie obejrzał jakiś inny film,którego nie widziałem jeszcze.,bo jego oglądałem już 20 razy.
I dobrze, że nie będzie mam tego filmu już dosyć, zwłaszcza, że w mojej rodzinie oglądało się go co rok!!!
Kevin jednak będzie w święta!!
W pierwszy Dzień Świąt, czyli w sobotę 25 grudnia o 20 widzowie zobaczą pierwszą, najsłynniejszą część cyklu - "Kevin sam w domu
". Kto film przegapi, będzie mógł go sobie przypomnieć oglądając niedzielą powtórkę, drugiego Dnia Świąt (26 grudnia o godz. 12.45). Niewykluczone, że druga część - "Kevin sam w Nowym Jorku" pojawi się w Polsacie w Nowy Rok.
źródło: media2.pl
ludzie, ale macie problemy.. jak już wam aż tak brakuje tego filmu to czemu go jeszcze nie macie go w domowej kolekcji?
PS również nie wierzyłem, że Polsat nie puści tego w święta, chyba tylko Tvn w tym kraju bije go "cudowną" ramówką.
i tak polsat sie zgodził ale mnie różnicy nie robi mam go na dvd więc do usranej śmierci moge go w każde święta oglądać :)
dla mnie święta to zawsze przygnębiający okres ponieważ jestem samotnym człowiekiem i zawsze spędzam cały ten czas samotnie no prawie bo od kiedy mam cyfrowy Polsat z pakietem HBO HD to rodzina Kevina jak i bohaterzy szklanej pułapki stali sie dla mnie jakby moją rodzina na mojej samotnej wigilii i w ciagi tych dwóch przygnębiających dni , nauczyłem już dzielić się z nimi opłatkiem rozmawiać podczas kolacji wigilijnej i śmiać ze zwykłych rzeczy zapominając o mojej sytuacji , dlatego jestem bardzo wdzięczny stacji Polsat za tę odrobine radości w te święta którą kiedyś mi podarował a dzisiaj nie zabrał ...
A ja tego filmu nigdy nie widziałem... I w tym roku pewnie nie zobaczę również. Panie doktorze, czy to bardzo groźne? ;)
"Tak jak świąt nie ma bez choinki i 12 potraw tak i bez Kevina." O rany!!! Jesteście żałośni. kevin sam w domu to badziewie. Tradycja????? jaka tradycja? wiecie co to wg znaczy "Boże Narodzenie"??? To nie jest dzień kevina samego w domu. Ja bbaaaaaaarrrrddddddddzzzzzzzoooooo sie cieszę że go w tym roku nie będzie